0
Bylinkové mastičky
Špeciálne mastičky
Bylinné maste HERBÁRIUM
Bylinkové oleje
Silice
Bylinkové gély
Výluhy na vonk. použitie
Bylinkové sirupy
Tinktúry
Čaje jednozložkové
Čaje viaczložkové
Balíčky a kúry
Nezaradené

Novinky

Tymiánová masť Priedušková, 30ml

7.50 EUR 

Tymiánová masť Priedušková, 60ml

13.20 EUR 

Masážna uvoľňujúca masť s ľubovníkom, 30 ml

6.90 EUR 

Masážna uvoľňujúca masť s ľubovníkom, 60ml

12.30 EUR 

Echinaceový balíček s rakytníkom

7.00 EUR 

Zobraziť všetky akcie >>
Novinky e-mailom
Pre odoberanie alebo zrušenie odoberania noviniek vyplňte svoj e-mail:
Aktualizácia
Posledná aktualizácia 30.07.2018.
Nachádzate sa: Titulka / Čaje jednozložkové

Kvet slezu maurského, 20 g



Kvet slezu maurského, 20 g

Kód produktu:002
EAN:8580000300024
Výrobca:Herbarius s.r.o.
Dostupnosť: ÁNO
Vaša cena :2.00 EUR  




Vlož do nákupného košíka:  ks
  Ďalšie obrázky
Kvet slezu maurského, 20 gKvet slezu maurského, 20 gKvet slezu maurského, 20 g

Popis produktu

Kvet slezu maurského, 20 g

 

Zloženie:

Kvet slezu maurského (Malvae flos).

Použitie:

Používa sa pri bolestivých zápaloch ústnej dutiny, hltana a horných dýchacích ciest, pri žalúdočných a črevných kataroch a na úpravu peristaltiky čriev. Osvedčil sa najmä pri zápaloch bez vykašliavania a pri neproduktívnom dráždivom kašli. Pre ochranný vplyv a urýchlenie hojivých procesov sa odporúča aj pri zápalových, alebo iných podráždeniach tráviacich orgánov.

Príprava a dávkovanie:

Na prípravu záparu dáme 1-2 kávové lyžičky na šálku vriacej vody, necháme 10 minút vylúhovať, precedíme a pijeme počas dňa 2-3 šálky rozdelené na viac dávok, aby bol ochranný účinok slizu čo najrovnomernejší.

Balenie:

Dvojité papierové vrecko s ochranou originality, hmotnosť obsahu 20 g.


Hmotnosť produktu:0.03 kg

 

Záruka:
24 mes.
Prihlásenie
E-mail:

Heslo:
Obnovenie hesla
Registrácia


Aktuálne články

Cesnak medvedí

Doplnenie poštovného

Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok